Getting My بوستر پمپ To Work
Getting My بوستر پمپ To Work
Blog Article
بوستر پمپ چیست + مزایا و معایب + تفاوت آن با پمپهای آب معمولی
دستگاه های کنترل دور متغیر قابلیت برنامه ریزی و تنظیمات مختلف را فراهم می کنند که این امکان در بوستر پمپ دور ثابت وجود ندارد.
در واقع بوستر پمپ به مجموعه ای از پمپ ها گفته می شود که به صورت موازی به یکدیگر متصل شده اند تا فشار آب را در سیستم لوله کشی افزایش دهند.
محاسبه سرعت جریان: با استفاده از دبی محاسبه شده و مساحت مقطع کلکتور، سرعت جریان را محاسبه کنید. فرمول محاسبه سرعت جریان به صورت زیر است:
مکانیزم شروع: عملکرد بوستر پمپ با فعال شدن مکانیزم آن آغاز میشود. این مکانیزم به طور خودکار یا توسط کنترلرهای الکترونیکی فعال میشود.
مرتب سازی براساس: پیش فرض محبوبیت میانگین رتبه جدیدترین هزینه: کم به زیاد هزینه: زیاد به کم
این نوع پمپ ها قادرند فشار آب را به صورت متغیر و تنظیم شده تغییر دهند.
در طراحی این تجهیز در پی این ایده هستند که بتوانند به ترتیبی سطح فشار در آب مصرفی ساختمان را ثابت نگه دارند. از این رو مجبور خواهند شد تا با تغییر سطح دبی در لوله های آب این هدف را تامین سازند. برای این منظور یعنی خلق شرایطی که بتوان سطح دبی را تحت کنترل درآورد، لازم است مسیر پمپاژ آب به شکلی مرحله ای تدوین شود.
محفظه ای است که آب را جهت ذخیره سازی و تأمین نیازهای فشاری مورد استفاده قرار می دهد.
منبع دیافراگمی: منبع دیافراگمی در سیستم بوستر پمپ وظیفه، تأمین فشار و جریان پایدار و مطلوب مایعات را بر عهده دارد.
عدم وجود پشتیبان: در صورتی که پمپ به مشکل بخورد، کل سیستم متوقف می شود.
ما در شوفاژ ایران از مرحله طراحی تاسیسات تا اجرای پروژه در کنار شما هستیم.
بوستر پمپ دارای ویژگیهای زیادی است. برخی از این ویژگیها عبارتند از:
بوستر پمپ یکی از مهمترین تجهیزات در ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، ایستگاههای آتشنشانی و موتورخانه آپارتمانهای بلند مرتبه است که فشار آب مورد نیاز در تمامی طبقات ساختمانها را تامین می نماید. این سیستم وظیفه دارد با اعمال فشار متناسب با دبی جریان get more info خروجی از شیرهای ساختمان وابسته به آتش نشانی یا آبرسانی نسبت به تنظیم فشار آب درون لولهها اقدام نماید، تا از یک سو باعث نشود لولهها آسیب ببیند و از طرف دیگر افت فشار باعث نشود به طبقات بالا آب نرسد.